Tripture

 

Tripture

Betaling for teater og tripture sker fortrinsvis til Ældresagens konto: Reg.nr. 2403 konto nr. 4380370730 eller på dagen ved køb af adgangsbillet.


 TRIPTURE 2019

Tripture: fortrinsvis onsdage


November:

Søndag den 2. december  kl. 11.54 fra Skibby

Besøg på Museet RAGNAROCK i Roskilde
Pris 95 kr. inkl. offentlig rundvisning.

Tilmelding 15. november til petjy@hotmail.dk 
Datoen er blevet ændret, fordi der er offentlig rundvisning om søndagen.

RAGNAROCK er museet for pop, rock og ungdomskultur, et nyt nationalt, kulturhistorisk samtidsmuseum. Museet er på 3500 m2 i 3 etager og huser udstillinger, koncertscener, cafe, butik, værksteder samt udendørs patio.

Museet formidler ungdomskulturens udvikling gennem rockens og poppens lyd og billeder. Det handler om, hvordan unge med musikken har flyttet grænser påvirket samfundet gennem nye danseformer, forbrug, politiske holdninger, brug af musikafspillere etc. Det handler om os, når vi lytter til musik.

Bygningen er en ikonisk bygning af arkitekter fra Holland og Danmark en spændende arkitektur både inde og ude, som man bør se. Den røde løber er de besøgenes første møde med Rabalderstræde og leder op til RAGNAROCK.


 December:

Onsdag den 19.  december kl. 13.05 fra Skibby

Juletur til Kgs. Nytorv til juleudsmykning og julemarked.
For at komme i julestemning kører vi en tur til København og ser D’Angelterres juleudsmykning på den flotte bygning. På pladsen er der julemarked med fristelser for alle. Senere går vi en tur i Nyhavn får et glas gløgg inden vi tager hjem igen, når det så er blevet mørkt.


2020


Februar

Onsdag den 20. februar kl. 9.54 Bus 230R Skibby
Omvisning i  Særudstillingen Eventyrdronningen, Amalienborg Museum.

Pris 150 kr. indbetales til  Ældresagens konto 2403 4380 370 730
Tilmelding til petjy@hotmail.dk senest den 16. januar 2020

Træd ind i den kongelige eventyrverden, når Amalienborgmuseet udfolder Hendes Majestæt Dronningens sceniske univers. Til udstillingen har Dronningen været med til at udvælge en række af sine egne kostumer og scenografier til nogle af vores mest elskede eventyrer, som Kongernes Samling præsenterer i Christian VIII’s Palæs store sale.

Særudstillingen tager livtag med den kreative idé med tanken, der inspirerer hænder til at skabe noget af ingenting. Lige fra barndomsårene har eventyrenes billedside haft stor betydning for Dronningen. Et af Majestætens barndomsminder er den eventyrlige verden, der åbnede sig, når der blev læst højt fra børnebøger i barndomshjemmet.

Besøgende kan også helt i Dronningens ånd selv slippe fantasien fri og prøve kræfter med den teknik at folde papirhatte efter Dronningens design og dermed tage et stykke af eventyret med hjem.


Marts

Onsdag den 13. marts kl. 8.05 bus 230R fra Skibby
Rundvisning i Metroen.

Pris gratis
Tilmelding  senest 1. marts til petjy@hotmail.dk

Der er begrænsede pladser. Så meld jer hurtigt til.

Det bliver spændende at se så stort et byggeri. Vi tager til Amager Station og går derfra til receptionen på Metrovej 3, 2300 København. Tag praktisk tøj på og vær forberedt på lidt af hvert. Der er ikke udleveret noget program, så det bliver spændende at finde ud af, hvad det er vi skal opleve denne dag.


 April

Søndag den 14. april kl. 11.54 Bus 230R mod Roskilde
 Nivaagaards Malerisamling

Pris 70 kr. inkl. offentlig introduktion til særudstillingen fra

William Morris, al magt til skønheden.
Tilmelding senest 15. marts til petjy@hotmail.dk

William Morris (1834- 1896) revolutionerede britisk design og mange danskere kender hans naturinspirerende mønstrede tekstiler og farverige tapeter, der stadig er populære verden over. Færre ved, at alt hvad William Morris gjorde, var båret af en revolutionær gnist, og at han var en af Englands første socialister. Kunstneren higede efter at gøre verden og tilværelsen bedre med sit design.


Har I nogle specielle ønsker, så kom med dem!!