Seniorbio

Senior Bio

I 2003 fik Ældre Sagen den gode ide at oprette en Senior Bio for Jægerspris og Skibby. De første år kørte vi 6 forestillinger – den første tirsdag i måne­derne sep. okt. nov. jan. feb. og marts, men da det viste sig at være en stor succes, forlængede vi perioden, så vi tog april måned med, og nu er det yderligere blevet til både mandag og tirsdag, så vi nu er oppe på i alt 14 forestillinger pr. sæson.

Der er mange grunde til, at der kommer så mange til hver forestilling.

  • For det første fordi vi viser filmene kl. 13.30, så man kan nå hjem, inden det bliver mørkt.
  • For det andet fordi publikum selv har valgt de film der bliver vist, da der altid ligger en ønskeliste.
  • For det tredje på grund af det hyggelige samvær både før og efter forestillingerne. Der sælges både vin, kaffe, the, kager, chokolade, slik o.s.v., som man kan tage med ind i salen.

I august måned bliver der altid afholdt et lille introduktionsmøde på Vinkelvej i Jægerspris, hvor vi fortæller om de film vi skal se i den kommende sæson. Her er der allerede mange der lader sig skrive op til samtlige film, som de så får til en yderst fornuftig pris. For sæsonen der starter i september betaler man kun 350 kr. for 7 forestillinger (og man kan selv vælge, om man vil komme mandag eller tirsdag). Løssalg koster stadig kun 65 kr.

Skibby Kinos hjemmeside www.skibbykino.dk – Program – Senior Bio.

Esther Teilmann Tlf.: 21 46 33 60.

NÆSTE FILM

VICTORIA & ABDUL

I 1887 skal den aldrende dronning Victoria fejre sit 50-års jubilæum. I den forbindelse sendes den flotte, unge kontorist Abdul fra Indien til London, hvor han skal overrække monarken en sjælden ceremoniel mønt. Til alles måben fatter Victoria interesse for den unge inder, og et særligt venskab opstår, selv om hoffet gør, hvad de kan for at standse den ‘upassende’ alliance.