Mandagsholdet

mandagsholdettop

 

Ældre Sagen i Skibby tog for et par måneder siden ”Mandagsholdet” på Nordhøj under sine vinger.

Elsebeth Jensen, som tog initiativ til og stadig står for arrangementet, fortæller, at de tidligere aktiviteter på Nordhøj, som benyttedes af både Nordhøjs beboere og andre ældre borgere i Skibby, for 3 år siden blev flyttet til plejehjemmet ”3 Ege” i Jægerspris. – I forbindelse hermed indsattes en opsamlingsbus, men da busturen med opsamling kunne tage ca. 1 time, fandt flere af deltagerne efterhånden, at det var for besværligt og langsommeligt, og de begyndte derfor at falde fra.

Herefter startede Elsebeth kaffeklubben ”Mandagsholdet” op i dagligstuen på Nordhøj 2. Der var 5 brugere med fra begyndelsen, og antallet er nu steget til 15 brugere, som hver mandag mødes tidligt på eftermiddagen til kaffe med hjemmebagt brød.

På det seneste arrangeres nu også ved særlige lejligheder frokost – og snakken går om gamle dage, om TV-udsendelser og om dagligdags ting.

Dagligstuen er blevet for lille, og gruppen har nu fået lov til at låne cafeteriet på Nordhøj 4, hvor der er god plads.

I øvrigt fortæller Elsebeth, at aktiviteterne, som for 3 år siden blev flyttet fra Nordhøj i Skibby til ”3 Ege” i Jægerspris, nu er flyttet fra Jægerspris til Frederikssund!