Fyn er fin

Jægerspris & Skibby
FYN ER FIN

4 dages busrejse inkl. halvpension Fra tirsdag 21. maj til fredag 24. maj 2019 ”Fyn er fin”

– som Lasse & Mathilde synger i en af de deres sange og vi vil på denne tur forsøge at finde perlerne på Sydfyn og Ærø. Det fynske landskab rummer et skatkammer af velbevarede levn fra fortiden. Intet andet sted i Danmark ligger herregårdene så tæt som på Fyn. Og med deres vidtstrakte marker, skove, alléer og stengærder er de et vigtigt element i det fynske landskab.

1. Dag: Efter opsamling kører vi over Nyborg til Fåborg, hvor vi skal en tur bag trem­mer i Arresten. Den nedlagte arrest er i dag museum. Derefter kører vi mod Hotel Ærø, hvor vi skal bo.

2. dag: Sejltur med M/S Helge. Rund-tur i svendborg og derefter sejl­tur med vete­ranskibet M/S Helge, fra Svend­borg Havn gennem det Sydfynske øhav til Valdemar slot på Tåsinge.

3. dag: “Alt er vand ved siden af Ærø”.Efter morgenmaden skal vi med færgen fra Svendborg. Rundtur på Ærø i bus og byvandring i Marstal.tid på egen hånd til frokost inden vi forlader Ærø.

4. dag: De Japanske Haver, Hjemrejse.Vi besøger de Japanske Haver i Broby. Her har Peter skabt en stor unik Japansk have, fuld af sanseindtryk fra rislende vand, små søer, flotte bonsai blom-strende planter.

Pris Pr. person i dobbeltværelse Kr. 4.299,-Tillæg for enkeltværelse Kr. 750,-
BetalingPanter Rejser fremsender rejsebevis med oplysninger om depositum kr. 1.000,-der betales inden 8 dage efter modtagelse af rejsebevis og restbeløbet betales senest 60 dage før afrejse.

Information og tilmelding ved henvendelse til: Ældre Sagen Jægerspris eller Ældre Sagen Skibby

Sonja Otte, Tlf. 20 82 70 43 Lene Lindedam, Tlf. 60 92 91 88