Årsmøde 2014

Årsmødet/festen 2014

Lørdag d. 8.3.14 var vi atter samlet til det hyggelige og traditionsrige ÅRSMØDE.

Vi var troppet knapt 80 medlemmer op (lidt færre deltog i den efterfølgende middag) ud af flotte 1345 lokale medlemmer, og efter formandens velkomst indledte vi årsmødet på bedste vis med kaffe og hjemmebagte kager.

Inden vi gik over til ”den mere alvorlige del” af festen, skulle ”Tages Sang” om glæderne ved samværet i Ældresagens regi synges – vanen tro ledsaget af Peter på mundharmonika.

Efter selve Årsmødet – der for øvrigt forløb i god ro og orden – blev der gjort klar til en dejlig middag. Menuen bestod af 2 slags kød, div. spændende kartoffeltilbehør samt salater – leveret af ”Stalden” i Vellerup, der altid er leveringsdygtig i lækker mad.

Vinen derimod blev et noget nedslående bekendskab……. Der var bare så meget bundfald i – ikke kun i én flaske, men i dem alle – synd for arrangørerne, men de kunne jo ikke prøvesmage alle flaskerne ;-).

Under måltidet underholdt – også traditionen tro – Jan Eirup på sin harmonika, og da vi havde slået mave og ryddet bordene, var det tid til dans, og Jan fandt sit ”velassorterede” klaver frem, og mange glade gæster var på dansegulvet de næste par timer.

Men selv de bedste fester får en ende – så ved 22 tiden var det tid til go`nat sangen og –dansen og til allerallersidst et stemningsfuldt farvel med sangen ”Skuld gammel venskab rejn forgo” – spillet af Jan og Peter.
Tak for endnu et godt og hyggeligt Årsmøde til os alle og ikke mindst til alle jer der står for planlægning og afvikling både før, under og efter arrangementet.

 Peter og Birgit Rohleder